diumenge, 6 de juny del 2010

Traduccions ventoses!


Fa un temps que va passar per les meves mans una publicitat d'un lloc molt relaxant de Barcelona que darrerament s'està posant molt de moda.
Han fet un gran esforç en recuperar uns antics banys àrabs de la ciutat (sí: a Catalunya tenim un passat àrab) però no ha estat així en tenir cura del llenguatge en el material editat. Gràcies a això, però, podem riure (i de valent!) amb la traducció castellà-català que us adjunto (feu click sobre la foto per veure-la més gran). Pareu esment en la segona línia del paràgraf, sota els títols. I, sobretot, si aneu a aquest establiment per relaxar-vos, seguiu les indicacions en castellà. Si busqueu emocions fortes, feu-ho en català.

divendres, 4 de juny del 2010

Dissabte 5 de juny: Dia Mundial del Medi Ambient.


Què faràs demà per ajudar al Medi Ambient? Tens moltes possibilitats: plantar un arbre, ensenyar als teus fills a reciclar, anar a comprar amb una bossa reutilitzable, comprar envasos reciclables, sortir en bicicleta, anar a caminar a la muntanya, menjar productes de temporada, aprofitar la llum natural, mesurar el consum de l'aigua,... Intenta fer un petit gest pensant que els teus bésnets o els bésnebots (en cas de solters) podran veure intactes paraïsos naturals!