dilluns, 28 de desembre del 2009

Som una colla d'innocents!!


Que en som, d'innocents, tots els ciutadans! Sobretot, aquest darrer any!

Sense excepció, ens haviem cregut en els ajuts de Zapatero, en l'Estatut, que els preus dels pisos baixarien, que Renfe funcionaria, que no existia la corrupció en el noste país, que erem millors, potser, que qualsevol altre país de Sudamèrica...

Tant és el color que governi, tant és de quin nivell polític estiguem parlant, seguim essent un país de pandereta, castanyoles, salses vàries i república bananera!

Em feia il·lusió fer els divuit anys per poder votar, però ara ja n'he perdut les ganes. Que innocent... sort que encara crec que en la mobilització ciutadana, aquesta que fa que es recullin molts diners per les maratons solidàries, aturar projectes municipals de destrucció de patrimoni o que truquin a un canal de televisió després de veure el drama d'una dona, en un programa. Els ciutadans fa un temps que hem canviat; potser els innocents són els polítics, que no han sabut adaptar-se als nous temps. Això sí que és un vertader drama!

6 comentaris:

Helena Solà ha dit...

Hola Eva,

si t'he de ser sincera, em crec ben poques coses. I si venen de segons qui, encara menys. És el que passa quan es perd la credibilitat.
Bon any!

Eva Jove ha dit...

Esperem que l'any 2010 sigui l'any dels ciutadans! (que no el del partit!) Molt bona entrada d'any!!

Prof ha dit...

Tout à fait d´accord avec ton opinion. Ton blog est beaucoup plus joli dans sa version originale. Merci pour la félicitation et félicitations pour ton blog.
Adeu,
Le prof

Eva Jove ha dit...

Merci Rober et bonne année!

joan ha dit...

l'objectiu dels pol·lítics és tenir al poble "agafat pels collons", aixó vol dir que volen que les parelles tinguin fills, hagin de pagar hipoteca, d'aquesta manera no poden participar activament fent oposició pol·lítica o reividicant demandes, a més el sistema educatiu ja els convé, de manera que tenir un poble poc preparat fa que una minoria els pugui conduïr, i de poc a poc convertir-se en una oligarquia paral·lela a la monarquia..... en resum, que ens tenen putejats a base de impostos, amb contraprestacions populites al més pur estil Hugo Chaves, deixant-nos a la llera d'un penya-segat just a al moment que se'ns acosta un tsunami

Eva Jove ha dit...

Joan: molt interessant el teu punt de vista. Malgrat tot el control polític i l'obligació ferotge i descarnada de pagar tot el què hem de pagar, encara penso que els ciutadans podem moure muntanyes si ens ho proposem!