dimarts, 9 de març del 2010

I seguint sense creure en el nostre govern!


Suposo que a hores d'ara a ningú li queda cap dubte de que vivim en un país de pandereta i que els consellers del govern són uns joglars i uns titelles de primera!

Arreu del país, usuaris sitiats durant més de 6 hores, 8 i 10 hores però a la televisió, a mode de NO-DO, uns ionquis de la informació ens diuen que tothom ha estat evacuat, que les carreteres estan transitables, que els transports funcionen amb normalitat, que és culpa dels metereòlegs... il·lusos... la realitat és una altra, però no ho volen veure. Per fortuna, els mòbils d'última generació ens narren i ens mostren fotos i vídeos del panorama real.

Els Serveis d'emergència no s'escapen de tant lluïda celebració: telèfons que pengen, contestadors automàtics que salten, mossos que no apareixen, policies locals jugant a tirar-se boles de neu... un òscar per a tots ells!

A veure quants dies passen fins que avaluin danys i demanin ajuts al papa de l'Estat. Senyors, així, respon el govern que es vol fer càrrec de renfe, a base de declaracions amb "tratjo" i mentides servides en safata de plata.
Quan deixi de bufar el vent fred i les planes tornin a la temperada calma, les titelles tornaran a fer la seva obra de teatre: a parlar de temes que desviïn l'atenció, com el de retallar els sous dels més rasos funcionaris en comptes de dimitir per incompetència declarada.

2 comentaris:

joan ha dit...

Com puc dir que tens raó i al mateix moment, dir que no la tens?....., els nosres repesentants pol·lítics son molt dolents..... però ningú els fa fora!...., si no podem.... marxem!.

Eva Jove ha dit...

Amb el transport públic que tenim, si ens ho plantegessim, no podríem marxar! :(