diumenge, 8 de setembre del 2013

Arquitectura feta joia


No sé si la crisi o ments inquietes fan que, de tant en tant, sorgeixin idees brillants d'aquelles que voldríem que se'ns ocorreguessin a nosaltres. Si aquesta iniciativa, a més, és de dones, doble alegria.

Mònica Molas i Marta Rofin formen el tàndem d'arquitectes que han iniciat el creatiu projecte Architexture: un conjunt d'anells que porten, com a motiu, façanes de reconeguts edificis.

Els anells són de llautó amb un bany de plata, amples i de mida adaptable. La peça decorativa és un cercle -lleugerament còncau per les vores- que porta imprès directament -a color- el motiu decoratiu inspirat en l'edifici arquitectònic. Cada peça va acompanyada d'un acurat i pedagògic packaging, que fa d'Architexture una bona i atractiva opció de regal (atenció, nois!).

A banda de la primera sèrie, la dedicada a edificis del món, Architexture també ha realitzat els anells inspirats en Dalí (de venta exclusiva a les diferents Casa Museu Dalí) i en el Mercat del Born, que s'inaugurarà el proper dimecres. El pròxim projecte: les arracades (ja les estic esperant!), la corresponent App per a mòbils i els anells de La Pedrera i la Sagrada Família, de Gaudí.

La vida està feta pels qui s'arrisquen i la història s'escriu d'aventures de valents! Molta sort, noies!

Fotografia Eva Jove