dilluns, 7 de març del 2011

Collint floretes, sembrant multetes


Poc trànsit avui a les carreteres, per ser dilluns, ja que hi ha uns estranys dies de vacances escolars. Primer dia dels 110 kms. hora per l'autopista. Podríem dir que tots els cotxes anàvem, conduint avorrits, collint floretes per la carretera.
Des de que em vaig treure el carnet, m'havien dit sempre que les marxes llargues i la velocitat constant de creuer feien que estalviessis benzina. Els 120 kms. hora em semblaven una bona velocitat de rumb, per circular per autopista, de forma segura i econòmica.
Avui potser he passat unes vint senyals de velocitat. Ja estaven totes canviades a 110. Quina eficàcia, no? Dels fabricants i de l'administració -quan vol-. Qui ha pagat aquest cost? I qui ha dit que la mesura d'anar a 110, serveixi per estalviar benzina i sigui més ecològic? Jo no n'estic tant segura i penso que tan sols crearà retencions i servirà per recaptar diners de les multes, segurament per pagar les noves senyals, calibrar de nou els ràdars i les súper càmeres dels radars. Heu rebut mai una foto de radar? Les càmeres deuen valer una pasta! És increïble com capten i fixen la imatge dels cotxes, passant a més de 120!
Senyors, si realment volem estalvi, comencem rebaixant l'IVA de tots els articles, el preu de la benzina, dels subministres i dels productes alimentaris i de primera necessitat.

14 comentaris:

Eva Jove ha dit...

No us perdeu la vinyeta d'avui, dia de la dona treballadora, al diari ARA, sobre la mesura dels 110 kms/hora!

Josep ha dit...

T'has oblidat d'esmentar els maçons, el Club Bilderberg i la Unió Esportiva Lleida: la triple aliança que conspira per dominar el Món.

Eva Jove ha dit...

Com que el blog, de moment, no té data de caducitat, podem anar parlant de tots els temes... :)
Gràcies per fer-te seguidor del blog!

Josep ha dit...

El dia que els blogs tinguen data de caducitat, internet haurà entrat en decadència.

Eva Jove ha dit...

La censura i la manca de llibertat d'exressió d'alguns països també em semblen un signe inequívoc de decadència. Per sort, aquí encara podem paralar de tot! :)

joan ha dit...

En realitat tot és una maniobra de distracció!..... mentre tothom parla dels 110 km/h, o 120 km/h, no se'n parla dels problemes que pateix la societat més humil per arribar a final de mes...... Aixó no calia, i més, si els estudis realitzats no garanteixen l'estalvi energètic!....., ens manipulen com volen, i els mitjans de comunicació estan al servei dels partits, i aixó és el més lamentable.... potser el futur son espais on puguis dir el que pensens sense inhibicions!.

Eva Jove ha dit...

Teniu aquest blog obert per comentar el que vulgueu :)

Ferran Vital ha dit...

Extranys?
Estàven?
Ràdars?
Increible?

Si us plau, revisa l'ortografia del teu post, gràcies!

joan ha dit...

potser el Ferran Vital havia d'haver fet la correcció del meu relat........

joan ha dit...

Per cert, diumenge 27 de març, a les 12:00h na Jimena presenta la seva nov obra, molt interesant, al hotel TORRE VERMELLA, al carrer santa marcelina a Cerdanyola del Vallés, suposo que es farà un petit piscolabis (o piscolavis), no hi falteu

Eva Jove ha dit...

Benvolgut Ferran,

Primer de tot, gràcies per entrar al Cabrablog i deixar el teu comentari.
Al contrari que tu, jo agraeixo les correccions, encara que vinguin des de la rancúnia com em sembla que deu ser el teu cas.

Aquí tens la llista de mots que hauries de revisar (de l’apartat “L’autor”, del teu blog):

Aprenentage
actitut
dòna
forçes
històrcs
bloc i blog
anàlisis

D’altra banda, també en podries millorar la puntuació i l’estil, però no sé si dir-t’ho ja que el meu comentari t’ha causat un important daltabaix, que t’ha conduit a buscar el meu blog Cabrablog, a llegir-ne una entrada i a deixar-ne el teu -mal intencionat- comentari que, per contra, jo sí que normalment agraeixo. És per aquest motiu que et recomano que retiris del teu apartat “L’autor” la frase –absolutament falsa en el teu cas- “el que més m’agrada és compartir amb altres persones... les opinions sempre des de una posició de respecte i tolerància”. Com a blogger, crec que encara has d’aprendre a encaixar les opinions que no et siguin favorables i que intenten ajudar-te a millorar.

Joan: vivim en un país lliure on tothom pot fer i dir el què vulgui! Però per tenir el millor servei sempre és millor acudir a una empresa seriosa i professional.

Ferran Vital ha dit...

Vas ser tu la primera que va entrar al meu blog, i a opinar sense fonament, sense dir-me en què m'he equivocat. Si m'entres del pal, no em va gens el rotllo.

Què busques? Promocionar el teu blog? Amb mi punxes en un ós.

Quan entris al meu blog amb una posició de respecte i tolerància, m'encantarà tenir amb tu un debat raonable, sincer i constructiu.

Salut!

joan ha dit...

Veig que s'ha escalfat l'ambient, no sé si tinc part de culpa, no era pas la meva intenció..... m'has dedicat unes paraules que no he entés:
"vivim en un país lliure on tothom pot fer i dir el què vulgui! Però per tenir el millor servei sempre és millor acudir a una empresa seriosa i professional."
quan dèia que potser el Ferran (no el conec, ni conec el seu blog) que m'ho havia de corregir ell, era un comentari irònic..... perque ni el meu estil, ni la meva gramàtica, ni la meva ortografia son perfectes!.... per tant, agraeixo la teva correcció, m'agrada el que dius/escrius, estic fora dels mals rollos ... per tant penso que el que em dius no amaga segones intencions i espero que no t'hagis enfadat!.... salut!.

Eva Jove ha dit...

Ferran:
Passaré a respondre el teu comentari:

Sí, tens raó, vaig ser jo la primera que vaig entrar al teu blog. Aquesta, l'encertes.
Ho he tornat a fer i, sorpresa, el meu comentari, que a banda de la llista de faltes a corregir, també contenia una opinió sobre el teu blog, ha desaparegut. Que penosa és la censura! Però, en canvi, he vist que sí que has corregit algunes de les errades.
No vaig opinar sense fonament, em vaig basar en el teu propi text.

Estàs molt equivocat amb tot el què dius. Val més que ho deixis córrer.