diumenge, 29 de maig del 2011

Nits a la Milanesa (Milà, I)


Ciutat de negocis de dia, tratjos, maletins i corredisses, les caluroses nits de Milà prenen un color realment desinhibit i alegre, encara que sigui entre setmana.
Tot i que es sopa d'hora (més aviat en franja horària centroeuropea), els capvespres s'allarguen en taules, barres i tauletes de terrasses.
Si busqueu un lloc cèntric però sense massa turistes, els vostres cafès són els dels carrers secundaris que van d'Il Duomo a Castello Sforza, o els que encerclen el quadrilàter de l'or.
Per un ambient més relaxat i calmat, moveu-mos entre les estacions de metro de Reppublica i Moscova. Es tracta del barri més bohemi i encantador de la ciutat, el barri de les bicicletes, les flors i de les botigues verdes i alternatives, ple de bars, on també hi podreu esmorzar o prendre cremosos cappuccinos amb sanefes i un cor dibuixat al damunt.
Sens dubte, però, la zona més festiva és Navigli, amb bars i buffets un al costat de l'altre, fins i tot a dins els canals. Cocktails, molt d'ambient i música a bons preus i llocs amb encant. La zona no s'escapa de tenir-hi les seves nombroses esglésies d'estil llombard. Que no us estranyi si us trobeu algun sant demanant un Negroni...

2 comentaris:

joan ha dit...

ho tindré present quan faci el meu viatge!.... l'any vinent

Eva Jove ha dit...

Vés prenent nota de recomanacions, jeje! :)