dissabte, 27 de juny del 2009

Regulació dels centres d'estètica ja!


L'estiu ja és aquí i l'inversió -o malbaratament, segons com es miri- en la despesa en centres d'estètica es dispara. Et veus més pèls que la resta de l'any de seguida i és epoca de numerosos "bbc's" (sempre hi ha l'any que se t'acumulen i anys que no tens res).

Per un motiu o per altre, tots volem tenir un bon aspecte i sentir-nos bé, principalment, les noies. La oferta disponible és realment nombrosa: massatges varis, neteges de cutis, peelings i una infinitat de fashion tractaments. I una de les coses que em fa sentir bé també és saber el què em valdran les coses i rebre un tiquet transparent i clar. En el cas dels diferents centres d'estètica, normalment, ni una cosa ni una altra estan clares... Primer de tot, en pocs llocs hi ha una llista clara de preus. I on la tenen, si vols depilar-te amb la cera tíbia no habitual, com per exemple, la de xocolata blanca, aquell dia, no la tenen. I si la tenen, hi ha parts en les que empren un altre tipus de cera (et cobren el mateix, no pas més barat). I sempre hi ha pegues... En aquests llocs jo tinc la sensació, que, en realitat, mai escullo res i acabo callant i pagant el què em diuen.
Per no mencionar que sempre que hi vas, pagues un preu diferent pel mateix servei. Però que avui no era també cera tíbia, encara considerada "no habitual"? (que et foten unes cremades igual, encara que els hi diguis que crema com una condenada i que has demanat la tíbia i no la cera bullint) -"Sí, però com que no teniem la de xocolata negra, amb llet i roses, t'ho hem fet amb la de vi de la Provença francesa que ens ho porten només un cop al mes i com que a la meitat s'ha acabat i les aixelles te les hem fet amb cera de sucre de canya amerindi"... bla, bla, bla... toootal, que acabes callant i pagant amb els ulls oberts com taronges i les ingles incandescents encara "al roju vivo", però no de les cremades sinó de la carn viva que t'hi han deixat després de les tibades a lo bèstia que t'han fet (que ja m'han dit que abans treballaves de camionera, punyetera!).
A tot això, vull afegir que totes les clientes de centres d'estètica, hauriem de sortir amb la nostra factureta d'allà i amb un contracte signat per les esteticients, on aquestes es comprometessin a no revelar mai els secrets més íntims ni els serveis depilatoris prestats. Qualsevol dia veurem fotos d'alguna celebrity a cala esteticient, cridant de mal que fa depilar-se les ingles però que les dones continuem fent tot i ser car i extramadament efímer i dolorós.