diumenge, 12 d’octubre del 2008

Cuina – Recepta: Truita d’ous amb plàtan


Atreviu-vos a experimentar a la cuina! Per començar jo us proposo la típica truita d’ous, però en comptes de posar-hi ingredients “salats” (formatge, tonyina, botifarra negra...), proveu-la amb fruita!Si us agrada el plàtan, trossegeu un plàtan a daus petits. Doreu-lo una mica a la paella amb oli. Després afegiu-hi els ous. Proveu-la i ja em direu.Ferran Adrià: admiro la teva tasca, tot i que encara no he aconseguit mai reserva al “Bulli”, però... aquesta truita, si agrada el plàtan, està més bona que la teva truita amb patates de bossa!

2 comentaris:

joan ha dit...

hi ha moltes maneres de fer truites, potser el més important siguin els ous!.... i com fan a un programa de racc-1 ous ous ous!

Eva Jove ha dit...

Els ous són importants però un bon plàtan tampoc poc faltar! A Canàries en tenen moltes receptes, com el "platanofio" -que en n'hi dic jo-. Quina sort de viure en un lloc on podem cultivar i comprar tanta varietat de productes. M'agradaria cuinar-nar-nar-nar... :)