dissabte, 4 d’octubre del 2008

Oposicions per a la frustració


La setmana vinent 8854 persones de tot Catalunya realitzaran unes proves per poder entrar a treballar a la Generalitat de Catalunya. Només hi ha unes 560 places disponibles. Per tant, estar clar que, si no em falla la calculadora, 8294 persones es quedaran sense plaça. M’agradaria saber quants opositants reben els psicòlegs a les seves consultes anualment per tractar casos de frustració “laboral pública”. Si no existeix aquesta especialitat, hauria de crear-se: “Psicòleg especialista en frustració de l’opositaire”. I segur que es forra.

2 comentaris:

joan ha dit...

i jo que penso que els funcionaris haurien de renovar coneixements cada 5 anys... sotmetre als funcionaris a uns examens per regular la quantitat activa, per si sobren s'endureix el nivell!... segur que als funicionaris no els agrada aquesta proposta

Eva Jove ha dit...

Em sembla que et llançarien directament als lleons! Però a les universitats de Finlàndia ja fa un any que les coses han canviat: tots els funcionaris han deixat de ser-ho i han passat a ser contractats laborals. Per tant, això significa que han perdut aquesta característica de "feina per tota la vida" dels funcionaris que segur que farà que es perdin alguns mals costums. Finlàndia té un pes important en educació i és capdavanter a Europa (és com els USA en influència en l'educació). Espero que els sistema no tardi gaire a arribar aquí.