dijous, 24 de desembre del 2009

Ja és Nadal?


Com passen els dies, les setmanes i els anys! Ja torna a ser Nadal.

Uns dies en els que, el 65% per cent dels espectadors dels "Matins" de TV3, sí creuen en l'esperit nadalenc. Malgrat la crisi econòmica d'aquest any, malgrat la crisi política, la pobresa accentuada, les guerres que no s'aturen, les armes que no paren, violacions de drets i llibertats... segueix sent Nadal. La mateixa dèria consumista, la sals de fruita, la loteria, la factura astronòmica de la llum, el pessebre, l'arbre, el tió, el pare noël, els elfs i els reis, formen part dels nostres Nadals.

Malgrat hi hagi gent que no li agradin les festes, ni estar amb la família, és Nadal al voltant.
Els ateus aferrissats, intentarem gaudir de les merescudes vacances, del bon menjar, de la família, dels amics, dels regals fets amb amor i de la neu. Bon Nadal a tots!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els ateus aferrissats celebrem Nadal cada dia. Una abraçada.

Eva Jove ha dit...

Celebro la teva filosofia de vida, durant tot l'any! Bon any Elena!

joan ha dit...

Totalment actual i vigent, potser el "consumisme" ha desapregut, les causes les trobem en un "consumisme" excessiu amb preus de vertígen, ignorats per uns compradors ignorants que estan pagant un preu no real per una necessitat irrenunciable com és la nostra propia llar.

Eva Jove ha dit...

Joan: et refereixes als preus abusius dels habitatges? I què em dius del què ens fan pagar, de forma feudal, pels subministres?