diumenge, 23 d’agost del 2009

Policia local inepta


Novament, hem de parlar de la policia local, donant a conèixer la seva enorme ineptitud.

El dijous al vespre, estava en una bonica població quan el meu cotxe va tenir una averia. Per no fer nossa, em vaig ficar en un carreró, d'un sol sentit, aparcant el cotxe just a l'inici del carrer. En tota l'estona que vaig estar allà (una hora amb la grua, aproximadamnet, i una hora més esperant el taxi -que, per qui no ho sàpiga, l'assegurança cobreix-), potser van passar per aquell carrer, dos cotxes. Menys en el moment en el que la grua va iniciar la càrrega del cotxe, que va arribar una dona amb el seu automòvil. Mentre avisàvem a la senyora que la grua potser tardaria, per si volia fer marxa enrera, just va arribar un segon cotxe i, al darrera, un cotxe de la policia local. Quan vaig anar a avisar a la "parella", eren un noi i una noia malcarada conduint, la dona-policia, passant per sobre la falda del seu company, em va cridar el següent des del volant, literalment: "JA PODIEU HAVER AVISAT, PER TALLAR EL CARRER!". Però si l'estava avisant en aquell moment!!! Bruixa! Gràcies senyora policia per preguntar si ens passava alguna cosa, si haviem tingut algun accident, si estàvem bé o si necessitàvem res. El noi no va dir res. I quan ells van poder passar, van agafar el cotxe i arrencaren a tota velocitat. Suposo que tots heu vist una grua recollir un cotxe en algun moment i... home... es tarda una estona, però tampoc tant... Certament, no sé quines tasques tenen encomanades els anomenats policies locals però cridar als ciutadans imagino que no serà una d'elles!

Com que pago els meus impostos i el servei que veig que dóna la policia local és insuficient, vull que em retornin la part corresponent. La meva part que la treguin del sou d'alguns policies i que el destinin a pagar un professor per fer classes als policies de ioga o tai-chi.

7 comentaris:

Deprisa ha dit...

Més que inepta, maleducada. Últimamente veig molta gent de serveis públics amargada amb la seva feina. Què coi passa? Que no cobren prou? Que no els agrada la seva feina? Al menys en tenen una...

Espero que tu estiguis bé.

Un salut,
Deprisa

Eva Jove ha dit...

Benvolgut o benvolguda Deprisa,

Gràcies pel teu comentari i per llegir Cabrablog. T'emplaço a llegir l'entrada, també referida a l'actuació de la policia local: http://cabrablog.blogspot.com/2009/06/policia-local-rustec.html
Com dic en l'actual entrada, desconec les tasques de la policia local però a la llista no crec que tinguin la de cridar a la ciutadania.
Per altra banda, és cert que molts funcionaris públics són mileuristes i, a més, sempre reben amenaces de congelació dels seus sous. Són treballadors -indirectament, generen riquesa- i el problema no se solucionarà amb els seus sous però tampoc crec que sigui raó suficient com per maltractar a la gent. Suposo que ells mateixos, en algun moment, han necessitat serveis públics i han volgut ésser ben tractats -com a mínim- i ben servits.
Sí, jo estic bé, gràcies; al·lucinant encara amb la policia...
A disfrutar de l'estiu, que la vida són dos dies, i a seguir llegint Cabrablog.

Deprisa ha dit...

Acabo de llegir-ho i em sembla molt fort. En cap treball de cara al públic hi ha dret a cridar la gent. I jo he treballat com a teleoperadora.
Un salut,
Deprisa

Eva Jove ha dit...

Hola Deprisa,
No deu ser fàcil treballar de teleoperadora...
Gràcies per seguir el Cabrablog.

Anònim ha dit...

Hola!
Tot just avui he descobert aquest bloq, arrel del teu comentari a un grup del feisbuc :-) ...
Realment n'hi ha per llogar.hi cadires amb l'actitud de certs individus que en teoria estan per ajudar al ciutadà...
Fa uns anys , tornant d'un sopar vaig punxar la roda del cotxe...eren les 2:30 de la matinada, en una carretera comarcal...anava sola i , tot i que sé canviar la roda d'un cotxe, no aconseguia treure-la de cap manera..GRRR...
Et pots creure que va passar i va parar una patrulla dels mossos i quan ja em pensava que m'ajudarien , lo unic que van fer va ser dir-me que havia de posar els triangles i l'armilla reflectant ?? Lo fort de tot es que de ajudar no em van ajudar..em van deixar alli tirada: amb armilla reflectant i triangles..això sí..
I de histories com aquestes a centenars...ES PATETIC!!

Eva Jove ha dit...

Benvolguda Anònima,

Espero que puguis anar llegint les diferents entrades del blog i gaudeixes de la recent descoberta de Cabrablog.
No m'extranya gens l'actuació dels mossos que ens expliques, en l'aportació que fas.
Et convido a que expliquis les teves experiències en aquest blog. Hi ha un apartat de queixes.
Fins aviat!

joan ha dit...

Teniu sort!..... a mi cada vegada que m'aturo per algun motiu i per casualitat arriba un vehicle de guàrdies municipals o mossos en lloc d'ajudar em demanen documentació, etc. i fan una recerca detectivesca per trobar alguna falta i inclús estar retingut algunes hores ....., desgraciadament, només apareixen quan no fan falta......