diumenge, 12 de juliol del 2009

El surrealisme metahumà


Tots els humans hem dit mentides alguna o vàries vegades, hem sentit enveja, hem vist casos de corrupció, amaguem els nostres sentiments reals, diem no quan volem dir sí... i així un llarg etcètera de misteriosos, rocambolescos i complexos entortolligaments mentals. L'altre dia anava darrera d'un cotxe que portava una clara "L" d'aprenent, seguit d'un cotxe d'autoescola.
El recent conductor devia fer poc que havia estrenat la dotzena lletra de l'abecedari ja que, realment es notava que tenia poca traça amb el volant. Davant d'això, distància més que prudent, precaució i respecte. Ningú ha nascut amb el carnet sota el braç. Però com que de tots és sabut que l'home és un llop pel propi home, va aparèixer la bèstia que el conductor de l'autoescola (instructor?) portava a dins. Primer error: enganxar-se al cul del cotxe aprenent. El conductor novell es va voler canviar de carril, ho va fer precipitadament i posant l'intermitent potser una mica tard. El professor d'autoescola el va començar a pitar acaloradament. No se li va desenganxar del darrera fins que el va poder avançar. Espero que aquest individu no es dediqui a fer el mateix amb totes les "L's" que es troba al seu pas i que no han passat per la seva autoescola...

2 comentaris:

John Table ha dit...

vi la serpierte y vi su ojo y supe que no entendia el frances, merde.

Eva Jove ha dit...

Apreciado john table,

Cabrablog es un blog en catalán. Si estás interesado en seguirlo, puedes usar traductores on-line gratuitos, como el de "google" (te adjunto aquí el enlace: http://translate.google.es/translate_t#submit) o el del "Instituto Cervantes" (http://oesi.cervantes.es/traduccionAutomatica.html). Creo que no hay ningún traductor on-line que funcione a la perfección pero me puedes preguntar cualquier duda que puedas tener.

Ánimo y un saludo desde Cabrablog.